Vasaloppet Lagom - 12.

 
 
   
En superbra och intressant PodCast av dessa två killar. Rolig och nyttig lyssning, för alla. Men speciellt roligt att lyssna på när man själv är nybörjare och ska åka Vasaloppet för första gången.
 
 

Vasaloppet Lagom

 
Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.
 
Till Vasaloppet Lagom's Hemsida
 
 

12. Kläder och prylar

 
 

Siffer"nörd"

 
Ja detta kanske inte säger så himla mycket för de flesta....men det är i alla fall ett diagram över alla de Staknings-pass jag gjort på SkiErg sen start.
 
Det går, eller har, pendlat mycket upp och ner. Men, jag tycker ändå det ser ut att vända och bli mer stabilt och jag kan se en förbättring, att det går framåt/uppåt.
 
Här nedanför finner ni de olika diagrammen för varje enskilt värde. Kan vara lättare att se trenderna.
 
      
 
 
 
PePp!

Personbästa!

 Idag fick det bli en del intervallpass på SkiErg:en, där jag arbetade med Attack-värdena.
 
Tycker det är den svåraste att få bukt på, och förbättra. Men men, det går sakta men säkert framåt.
 
Sen efter det så tog jag en liten vilopaus för att sen satsa på ett 8 minuters test. Man kan ju tycka att vaddå?! 8 ynka minuter!? Vad är det att komma med...haha
 
Ja men, jag kan garantera att det är jobbigare än det låter. Dels för att man ska försöka tänka på hur man stakar, så tekniken är den bästa. Plus att man ska hålla en jämn hög nivå så man får bra/höga värden på både Stabilitet och Frekvens.
 
Så jo 8 minuter är en del....men absolut inget mördarpass heller.  Och åtta minuter kommar man inte genom Vasaloppet på. 
 
Detta är ju bara för att få reda på teknik, jämfört med massor av andra som åkt Vasaloppet. Och sen får man bearbeta resultaten och göra en plan för att bli ännu bättre.
 
PePp!