Winter Edition - Vad tycker ni?

 
 
Sådär!
 
Nu har jag suttit i många timmar och försökt få till sidan som jag vill ha den. Och tror jag hamnat där jag känner mig nöjd.
 
VAD TYCKER NI??!
 
Kommentera gärna - Gilla - Dela
 
 
Först så försvann hela min design när jag höll på att leka på sidan. Och jag fick börja från början!
 
Men det slutade inte där...
Kruxet var dels att jag ville ha en bakgrundsbild på sidan och en annan i inläggen på sidan. När jag väl fått till det, så försvann min meny om man klickade in på ett inlägg.
 
Har tyckt att min sida varit lite mörk och tråkig. Och jag hoppas nu att den är ljusare, trevligare och speglar mer temat i min blogg
 

Skidor - Vasaloppet - Vinter

 
Och har även registrerat www.franrokaretillvasan.se som mitt domän-namn vilket gör det lite lättare att skriva adressen hit. Men, den gamla funkar den med....fast den hoppar automatiskt in på den nya! Smidigt, men tog ett tag att få till....det också!


Kommentarer:

1 Anonym:

den är ju hos mig bara vit grå och svart 😗🤣

2 Anonym:

den är ju hos mig bara vit grå och svart 😗🤣

3 Anonym:

den är ju hos mig bara vit grå och svart 😗🤣

4 Anonym:

och turkos massa kommentarer vart de🤣🤣🤣

Svar: menar du att den är vit + grå svart + turkos? den ska inte vara så mycket mer....eller menar du att bakgrunden på inläggen bara är vit + grå + svart? Kanske är om du kollar i mobilen? För på datorn är det annorlunda tror jag....får försöka se om det går att fixa på mobilen med ;)
Jimmy

5 Jimmy:

Har inaktiverat mobilsidan nu så ni får gärna meddela vad ni tycker? är den klumpig svår att läsa eller annat? Funkar det så på mobilen?

Kommentera här: