4,7 mil - Cykel

Ja då tog man tjuren vid hornen, efter lite lugnare tempo efter ryggskott, och körde första riktigt Långpasset! Och då menar jag Låååångpass!
 
 
Det hela gick Arvika - Åmotfors - Arvika (via Ottebol ditvägen och Sulvik hemvägen)
Och en återhämtning på cirkus 30-35 minuter i Åmotfors. Bananer och vatten och kaffe!!
 
 
Innan jag började kollade jag ut rutten på GoogleMaps, och såg ungefär stigningar och nedförsbackar och längd etc. Men kunde inte riktigt förbereda mig för hur det egentligen var ! 
 
 
 
Det var en hel del riktigt jobbiga backar, och flera gånger var jag nära att kliva av cykeln och gå uppför krönet....men skam den som ger sig.
 
Totalt blev det:
  • 47 km (4,7 mil)!
  • 3 h - 02 min - 00 sek (ungefär efter jag dragit av vätskepauser)
  • 3 272 brända kalorier (kcal)
  • 155 slag/min i Snittpuls
  • 179 slag/min som Maxpuls
Och en otrolig! tömning på energi i kroppen nu efteråt. Så pass så man känner att kroppen skriker efter Maaat, Kolhydrater, Energi! men kroppen reagerar, orkar helt enkelt inte.
 
Visst kommer säkert inte kunna gå imorgon, och några dagar framåt, men det är det värt! Helt underbar känsla nu efteråt....konstigt nog. Lite aningen stolt med att jag lyckades köra så pass, utan att ge upp.
 
Väldigt fin natur annars, om man tar sig tid att titta. Men ärligt talat så hade jag inte så mycket annat än fokus på min cykling. Men lyckades ändå ta några bilder när jag stannade för lite vätska.
 
 
      
 
 Kommentera här: