F HIT RUN - GÔRIGT - PAKET

 Idag blev det andra F HIT RUN för mig, och det kändes en aning lättare. Men å andra sidan var själv passet lättare också, så! haha inte konstigt kanske!?
 
Blev ett mer Terräng-lopp och inte lika mycket intervaller som sist. Men nu var bi också ut i skogen mer, mitt i mörkret. Men som tur är hade vissa av oss pannlampa och reflexväst.
 
Jag själv hade nyinköpt reflexväst, som jag inte riktigt hann få till spännen och ställa in axelbanden riktigt, men men fick gå ändå. Och Pannlampa hade jag ny också men den fick ligga ouppackad i väskan. Hann inte med att få upp plats h-vetet!! Snälla SNÄLLA DOLLARSTORE(!)  be eran leverantör på pannlampor att göra enklare förpackningar att få upp!! Nog för jag tränar, och har en viss styrka, men jag menar! HALLÅ! Är ju lättare att bryta sig in i Riksbankens valv tror jag....haha...nä men men gick allt vägen utan den pannlampan. Får bli till nästa RUN.
 
Men träningen var helt enkelt superkul!
Mycket tack till Thomas, träningsledare och PepP-motor!
 
Ett av de roligaste passen jag testat på. Kommer absolut bli stadigt återkommande  .
Enda negativa var att ute nu så är det inte direkt torrt, utan tvärtom. Och gôrigt som man säger här i Värmland! Lerigt, skitigt, slaskigt!?
Nu är inte jag värmlänning så översättningen blir som den blir. Håll till godo! 
 
Så det fick bli en dusch och bastu efter passet, slänger sig på cykeln och till affären. Handlar, och tänkte hämta ut ett paket från Matsmart som kommit. Men fick ta varorna, åka hem och lämna det och så tillbaka till affären, för jag hade ingen legitimation med mig! Aaarghh! så man kan bli less på sig själv....haha
 
Kom hem efter andra turen till affären, plockade upp varorna, och slängde in skorna i duschen och tvättade rent dem....noggrant och med precision!
 
Sen laga mat...AfterWorkFood!
 
 
  
  
 


Kommentera här: