F HIT RUN - Mörkt / Blött / Blåsigt

Då har man testat F HIT RUN för första gången på Hälsokompaniet.
 
 Vet inte om de är ensamma om denna variant på Löpträning.
 
Men det är i alla fall 60 minuters Intervallträning, på asfalt, i löpspår och backar blandat med flacka partier.
 
Jogga - Hård intensiv Löpning - Jogga - Hård löpning... och så höll det på!
 
Så för min första kväll var det både mörkt och det regnade och snålblåst. Inte de bästa förutsättningarna för att det ska bli en bra träning.
 
Men det blev hur bra som helst tycker jag. Visst, jag höll mig ju i det bakre ledet och var inte den snabbaste. 
Men jag menar man kan ju inte vara bäst på en gång, och det tror jag inte heller jag kommer ha ambition att bli. Utan bara det är en bra och effektiv träning som jag gillar, så kommer jag göra allt för att göra mitt allra bästa. Och till och med pusha mig det där sista över vad jag själv tror är min absoluta tröskel.
 
Och man kan ju tänka att jag borde ju ha en rätt bra grundkondition vid det här laget. Och det tror jag att jag har, men det är ju skillnad på olika träningsformer när det kommer till kondition. Tror jag i alla fall. Menar visst jag har kört mycket spinning och höjt min kondition. Och min kropp har ju anpassat sig till den typen av träning. Denna intervall-löpning är ju en helt annan typ av träning, med vad jag tycker en helt annan konditionsträning och kapacitet. 
 
Det är ju mycket andra delar av kroppen som arbetar, och ansträngningen är inte på samma sätt...svårt att förklara men jag kände skillnad på att helt ta ut mig på spinning-cykeln och nu ikväll när jag HELT tog ut mig med denna träningsform.
 
 
Totalt blev det denna :
 
 


Kommentera här: