Ryggskott från...*piiiip*

Ja då är man inne på tredje dygnet efter den helvetesnatten!
Jobbade natt fredag mot lördag. Hann bara jobba cirka 2,5 timme, och så smällde det till i ryggen. "Tappade" benen totalt och kunde inte stå på dem. Det gjorde så fruktansvärt ont, att jag inte kunde röra mig på säkert tio minuter.
 
Som tur var, hade jag mina kollegor på plats, som gjorde allt de kunde för att hjälpa mig. Även om de nog skrattade en hel del också, och jag med dem. Men ju mer jag skrattade desto mer ont hade jag. Men kunde inte låta bli! Hela situationen blev så komisk. Speciellt sen när vi försökte få upp mig med gemensamma krafter, upp i gåbord och sen ner i en rullstol!
 
Ja tur man kunde roa någon i alla fall mitt uppe i all smärta.
 
 
 
Blev en tur till Akuten, i arbetskläder. Läkaren jag talade med tyckte jag skulle ta Tramadol tillsammans med Stesolid, och vanliga värktabletter och sova...sen skulle det troligtvis vara över till nästa dag??
 
Vänta nu, tänkte jag i alla fall, det kan väl inte stämma om det är ryggskott? eller? Nåja, fick ju testa i alla fall. Ingen hade varit gladare än jag om det nu hade varit så lyckat!
 
Men....Nej! Såklart hade inte det gått över på några timmars sömn. Så tillbaks till Akuten, och fick tala med en annan läkare, som skrev ut lite andra, bättre mediciner, och sa att det nog kan ta några dagar i alla fall innan det ger med sig.
 
 
Så nu, tredje dagen efter, så börjar jag sakta men säkert ta mig tillbaka. Ont gör det ju, i vissa lägen och när jag vrider mig lite för hastigt....men klart bättre. Kan vara uta och gå lite till och med!
 
Så typiskt det ska regna som spön i backen!!!
 
Nåja....får ta det lugnt i alla fall då....men vill ju träna!!! =(
 


Kommentera här: