Intervju till Vasalöparen

 
 
Jag har ju skrivit tidigare om Erik Wickström, Vasaloppscoach som ska hjälpa mig med skidteknik, kondition etc mot mitt mål till Vasaloppet nästa år.
 
Här har ni honom, och hans hemsida för er som är intresserade:
 
 
I förrgår skickade han och berättade att han skriver åt Vasalöparen, en tidning av Vasaloppets folk. De hade tipsat om en kille som slutat röka, börjat äta och tränar till Vasaloppet 2018, samt startat en blogg....Då undrade Erik om detta inte kunde vara Jag!?
 
haha....ja världen är bra liten, att just vi två fick kontakt med varandra ovetandes om denna artikel och att vi ännu mer skulle knytas samman. kanske var menat att jag skulle få hjälp av just Erik?
 
I alla fall så hade vi en liten intervju per telefon igår, innan jag skulle iväg på min första PT, för att sedan iväg till jobbet på ett kvällspass. Kan ju inte klaga över att vara göralös!
 
I alla fall så fick jag per mejl läsa utkastet av artikeln som komma skall, och tycker det var väldigt bra skrivet. en eloge till Erik. Ska bli sjukt spännande att se det färdiga alstret som kommer, tror jag, 29:e September.


Kommentera här: