Nu kör det igång....på allvar

 
Allt börjar klaffa nu. Blir mer och mer allvar i träningen. Måste få ett fokus och en mer fokuserad träning mot Vasaloppet och skidåkning.
 
Som jag skrivit innan så ska jag börja med Personlig Tränare....och imorgon kommer den första träffen bli av!
 
Sjukt spännande med detta uppsving i träningen, där jag tror min PT, Maria, kommer få mig att pusha mig och utveckla min potential. Nu tror jag första gången kommer innebära mycket tester för att se var jag står just nu i styrka, uthållighet, kondition och explosivitet. För att sen verkligen lägga upp strategi till att öka dessa områden på ett stabilt och effektivt sätt.
 
Och inte nog med det!
 
Utöver detta så kommer jag även få möjligheten att ha hjälp av en Vasaloppscoach. Som kommer att planera och hjälpa mig med träningen mer riktat mot just skidåkning, teknik och Vasaloppet just. Han heter Erik Wickström, och är en av de officiella Vasaloppscoacher som Vasaloppet tipsar om på sina sidor:
http://www.vasaloppet.se/om-oss/vara-partners/officiella-vasaloppscoacher/
 
Har en väldigt positiv känsla till detta...både när det gäller min PT men även inför samarbetet med Erik. Visst, jag har inte ens påbörjat det här, så jag vet egentligen inte vad det kommer innebära helt fullt ut. Men känner att allt som kan hjälpa mig framåt på den här resan är bara positivt. Och jag Tackar och tar emot all hjälp jag kan få.
 
Och ja, det kommer ju kosta en del också, men får ju bara hoppas att det ger utdelning också! 
 
Så....Nu Kör Vi! 
 
 
David Marcu


Kommentera här: